מחפשים עובדים מחויבים עם פוטנציאל גבוה?
מצאתם.

צוות ייעודי של עובדים עם מוגבלות, מוכשרים ומודרכים, המשתלבים בהצלחה בארגונים טכנולוגיים- עם ליווי מקצועי שלנו לאורך כל הדרך.

מחפשים עובדים מחויבים עם פוטנציאל גבוה?
מצאתם.

צוות ייעודי של עובדים עם מוגבלות, מוכשרים ומודרכים, המשתלבים בהצלחה בארגונים טכנולוגיים- עם ליווי מקצועי שלנו לאורך כל הדרך.

HIGH ENTER

מודל ייחודי שפיתחנו במטרה לקדם השתלבות של א.נשים עם מוגבלות בתעשייה הטכנולוגית. במסגרת המודל, ישנה קבוצה של 5-9 עובדים בעלי ידע במחשבים ושליטה באנגלית, אשר משתלבים יחד כעובדים מן המניין בחברה כצוות ייעודי. בנוסף לכך, את הקבוצה מוביל איש צוות צמוד מטעם קבוצת שכולו טוב, המשמש כמנהל עבודה ישיר ומרכז את עבודת הקבוצה אל מול המנהלים בחברה.

איזה עבודות יכולות להתאים?

עבודות הדורשות דיוק, התמדה ותשומת לב לפרטים, כגון: Data Annotation (תיוג נתונים), בקרת איכות (QA/QC), Software testing, ניהול/תיוג תוכן, הזנה וארגון נתונים, תפקידי ייצור טכנולוגי (למשל, מיון, הרכבה מדויקת, בקרת איכות) ועוד. העובדים המשתלבים דרכנו מגיעים עם אוריינות טכנולוגית גבוהה, יכולת למידה מהירה ולעיתים קרובות עם ניסיון מעשי או הכשרה רלוונטית לתפקידים. המטרה שלנו היא לסייע לכם לגייס צוות מקצועי ואיכותי לתפקידים קיימים, עם מעטפת ליווי ותמיכה מלאה מטעמנו.

HIGH ENTER כבר פועל ומצליח בחברות מובילות

מה היתרונות בלהעסיק עובדים מאצלנו?

  1. יציבות תפעולית ואיכות עקבית: אתם מקבלים צוות עובדים מסורים, בעלי מוטיבציה גבוהה ויכולת מוכחת לבצע משימות חזרתיות (Repetitive tasks) ברמת דיוק וריכוז יוצאת דופן לאורך זמן. מאפיינים אלו, לצד שיעורי תחלופה נמוכים במיוחד בצוותים אלו, תורמים ליציבות תפעולית, שימור ידע והשגת תוצאות איכותיות ועקביות.

  2. ראש צוות מקצועי מטעמנו (“ראש שקט” עבורכם): ראש הצוות, הממומן על ידינו, מנהל את כל ההיבטים התפעוליים והמקצועיים של הצוות (כולל גיוס) בהתאם להנחיות שלכם, ומספק לכם פתרון ניהולי מלא וכתובת אחת לכל צורך, תוך שהוא מאפשר למנהלים שלכם להתמקד במשימות הליבה.

  3. השפעה חברתית וארגונית חיובית: מעבר לתרומה החשובה לשוויון הזדמנויות ולגיוון תעסוקתי (DEI), שילוב הצוות תורם בפועל ליצירת סביבת עבודה מכילה, סובלנית וערכית יותר עבור כלל עובדי החברה, מחזק את הגאווה הארגונית ומשפר את מותג המעסיק מבפנים ומבחוץ.

לפרטים נוספים צרו קשר

ערבה אלתר 052-2905879 [email protected]

ירדן איזנברג 054-4417201 [email protected]

קצת עלינו – קבוצת שכולו טוב קבוצת שכולו טוב מקדמת שינוי ויצירת הזדמנות חברתית שווה עבור אנשים עם חסמים תעסוקתיים ופועלת להשתלבותם התעסוקתית והחברתית בקהילה.

GoodJobהינו שירות לתעסוקה נתמכת ישירה של קבוצת שכולו טוב, הפועל לפיתוח מגוון פתרונות יצירתיים לשילוב בשוק העבודה עבור אנשים על הרצף האוטיסטי ואנשים עם מגבלות פיזיות, חושיות וקוגניטיביות שונות.

ליצירת קשר