הכנת גבינות טבעוניות לכבוד שבועות עם סול קוסטה רכזת תעסוקה נתמכת בתחום כלב טוב, ואחראית קשרי מעסיקים אזור שפלה

הצטרפו לשידור החי באתר בתאריך ה-28.5 בשעה 10:00

גבינת פטה שקדים אפויה:
כוס וחצי שקדים טחונים (145 גרם) או 100 גרם שקדים מקולפים ומושרים כ-5 שעות.
45 גרם קשיו (חצי כוס) מושרה חמש שעות
רבע כוס לימון סחוט
חצי כוס מים מורתחים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פתושות
חצי כפית מלח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן