זכינו בפרס האימפקט של ישראל!????

איזה כייף לפתוח את הבוקר עם בשורות כאלה! זכינו בפרס האימפקט של ישראל

קרדיט צילום: בני סהר

פרס האימפקט של ישראל הוא תוצר של שיתוף פעולה בין מגזין ליברל והפורום הישראלי לקידום כלכלת אימפקט, שמטרתו להעלות מודעות לארגונים מהמגזר הממשלתי, הפרטי והחברתי אשר מקדמים בעשייתם שורת ערך כפולה: כלכלית וחברתית-סביבתית.

קבצת שכולו טוב זכתה בפרס בקטגוריה של ארגונים חברתיים, על פעילותה הרחבה וארוכת השנים לקידום השתלבותם של אנשים עם מוגבלויות בשוק העבודה ובקהילה.

טקס הכרזת הזוכים התקיים אתמול ב- 14.3.23 במסגרת כנס האימפקט השנתי של ליברל וה-IFIE בתל אביב.
לקבלת הפרס עלו עופר כהן- מנכ"ל קבוצת שכולו טוב, רינת אביב- מנהלת רשת סיפור חוזר, טל פקל- מנהל רשת קפה טוב, ואביטל תבור- מנהלת רשת דנדשה, כולם מיזמי הכשרה ארציים שמפעילה הקבוצה שנועדו לסייע לאנשים עם חסמים תעסוקתיים בדרך ובמהלך פיתוח קריירה והשתלבות בשוק העבודה.

זוהי השנה ה-2 שהפרס מוענק לזוכים בקרב 4 מגזרים שונים – עיסקי, ציבורי, פילנתרופיה וחברתי.

תודה על ההוקרה והזכייה בפרס האימפקט של ישראל!

קצת תמונות מהזכייה:

קרדיט צילום: בני סהר

כתבות נוספות

אירוע פתיחת השנה של קבוצת שכולו טוב בסימן #זו__השנה_שלי התקיים השבוע באווניו והגיעו אליו כ- 3000 מקבלי שירות! אנחנו עדיין מתאוששים, מקווים שנהניתם!
החגים מתקרבים וכבר מגיעים אלינו בפתח הדלת. ההתרגשות בשיאה והשמחה מגיעה יחד אתה וזוהי הזדמנות נהדרת לתת את המתנה המושלמת לעובדים שלכם, ומה יותר טוב ממתנה של המותג TNX מבית קבוצת שכולו טוב מתנות החברתיות המעניקות ערך מוסף.
חברות, ארגונים ובעלי עסקים, אם אתם מחפשים מתנות לעובדים בכמויות גדולות הכוללות מיתוג ייחודי עבורכם- הגעתם למקום הנכון.